Til dig der er “hende dem ekstra”

Jeg ved det egentlig ikke er os to, der er ”noget”. Jeg ved, at det du giver, egentlig ikke er til mig. Direkte. Jeg ved vi ikke har den direkte relation, den seksuelle energi.

Men jeg har lyst til at fortælle dig, hvad du giver mig, på trods.

Jeg kan fornemme sjæle.. fornemme, om de er lyse eller lever lidt mørkt. Om de på trods af gode intentioner, ikke helt står bag det de siger. Førhen, har det spændt ben for en dybere relation end sporadisk leg.

Men ikke hos dig.

Du er lys. Et sjældent stærkt lys. Ærlig. Oprigtig. Sanddru. Du lyser så fint, at jeg næsten kan mærke det som silke på min hud, selv på afstand.

Jeg har sådan lyst til at fortælle dig, hvad du giver mig, gennem det du giver Dan. Jeg ved du ikke er helt der, hvor du til fulde forstår, men du er på vej. Måske dette skriv kan give et lille puf mere på den vej.

Den lyse energi du deler med ham, smitter af herhjemme. Og jeg nyder. Jeg nyder at se dig give ham det er dig. Og jeg ved godt du er ”nr 2”. Og jeg hader det udtryk, det ved du. For du er ikke ”nr 2”. du er dig. Og giver ham lidt af det, der gør at han trives som en fisk i vandet. Jeg giver mit, mig, du giver dit, dig. Forskelligt, men stadig værdifuldt. Og jeg kan mærke på ham, på os, at det er godt. Sundt. Rigtigt.

Og det giver du også mig. En glad mand. Ikke at han ellers er den nedtrykte type smiler. Men det giver lige den ekstra portion lyse energi. Han er på eventyr med dig, og det bringer eventyr til os. En lille bobbel af nysgerrighed på livet, kunsten at være tre, kunsten at være hudløst ærlige, pladsgivende, udforskende. Og selv om jeg er vant til at dele ham, så er det på en måde alligevel første gang.

Og der er du helt perfekt ❤

Jeg ved, at vi ikke har den direkte relation. Vi deler ikke en seksuel tiltrækning, men heldigvis en menneskelig. Jeg nyder vores evne til at kommunikere. Ærligt. Mere og mere ærligt. Og kærligt. For på en sær måde, så rammer du mig lige i hjertet. Med din energi. Din intelligens. Dit temperament, og dine stærke holdninger. Dit ben i næsen. Dit væsen, som på nogen områder virker så genkendeligt, og alligevel så fascinerende anderledes. Og din ærlighed, lyst og den gave du er til Dan. Og mig.

Jeg ved vi hører så mange historier om hvordan det ender galt. Hvordan tre tit er en for mange. Om problemer, uvenskaber, uærlighed og dramatiske brud. Jeg ved din største frygt er, at jeg ikke kan. Dele ham.. At jeg siger jeg kan, men at mine kræfter, evner ikke matcher udfordringen og mine intentioner. Men tro mig, når jeg siger, at en snert af det stjernestøv du spreder over Dan, lander på mig. Små lyse øjeblikke. Og jeg nyder dem i fulde drag. Og netop de stjernestunder giver mig lysten og evnen.

Fordi jeg kan. Så føl dig fri. Fri til at nyde ham, de stunder han er hos dig. Vær ikke bekymret. Nyd. Rør. Hold af og hold fast. Så længe du har lyst, og det giver det, du har brug for. Og jeg er lige her. Hvis noget jeg er, er noget du behøver ❤

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s